Industrielaan 41 - 3730 Hoeselt. T. 089/41.16.09 P. 0475 430 939
089/41.16.09, 0475 430 939 info@bouwkranen.be

Wie zijn wij?

Bogaerts Danny bvba is een bedrijf dat reeds tientallen jaren bestaat met de noodzakelijke ervaring in zijn functie als exclusief invoerder van Cattaneo bouwkranen voor België.

De uitstekende relatie die wij hebben opgebouwd met de familie Cattaneo door de jaren heen, geeft ons een zeer gevarieerde aanpak inzake assortiment, service en dienstbetoon.  Wij kunnen rekenen op de uitmuntende kwaliteit van de Cattaneo bouwkranen.

Ons assortiment hydraulische bouwkranen bestaat uit gieklengtes van 15 tot 41 meter.  Tevens leveren wij alle toebehoren voor bouwkranen, betonmolens, lasers, stroomgroepen, trilplaten, stempels, enz.  Wij bieden de professionele aannemer het beste inzake hydraulische bouwkranen.  Demontage, verplaatsing en montage van bouwkranen worden op verzoek van de klant uitgevoerd door geschoold en zeer gemotiveerd professioneel personeel.

Reeds jaren is ons bedrijf gekend door zijn snelle service en uitstekende dienst na verkoop.  Als exclusief invoerder staan wij garant voor alle onderdelen inzake bouwkranen, betonmolens, stroomgroepen, enz. met leveringen uit voorraad in ons depot te Hoeselt.  Bij onze mensen kan u steeds terecht voor alle soorten vragen of diensten.

Aan het hoofd van ons bedrijf, zaakvoerder Bogaerts Danny, die met veel enthousiasme en routine een sterk team leidt met gekwalificeerd en goed opgeleid personeel met jaren ervaring.

Ook benieuwd naar ons bedrijf?

bouwkranen-bogaerts